SOVEVÆRELSE STOCKHOLM


RESULTATET 

KUNDENS ØNSKE

Kunden ønskede et roligt og hyggeligt soveværelse. De ønskede at slippe af med rod og havde brug for meget opbevaring.

SKABEDE EN VARM FØLELSE

Vi tog flere trædetaljer ind for at skabe en varm følelse i rummet. Vi valgte en varm beige farve til væggene for at undgå den bare følelse, som hvide vægge kan skabe. I stedet var det en varm og hyggelig følelse. Så bragte vi et tæppe, tæpper, stearinlys, planter, belysning ind for virkelig at gøre det til et soveværelse, du gerne vil vågne op og falde i søvn i.

3D-SKITSE

Vi tegnede lokalet op i 3D, så kunden kunne se, hvordan det kunne blive.


VORES VISION

Vi ville udnytte den fantastiske loftshøjde i rummet og bringe lidt mere lys og varme ind i rummet. Det gjorde vi blandt andet ved at vælge lyse gardiner, der går fra loft til gulv. Derudover trækker du øjet opad ved at placere et stort stof over sengegavlen og øger loftshøjden.<br>


FØR